Friptura de porc

de Micutza Luana in Porc, 4 Mai 2013 | 3430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 5 carnaciori de casa
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb sau rosu
  • sare , piper , delicat ,
  • o telina verde (coada)
  • 2 foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Carnea de porc se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava, de asemenea si carnatul. Se preasara pe rand condimentele, sarea, piperul, foile de dafin, vinul, uleiul, telina taiata bucati cat mai mari si usturoiul taiat rondele . 

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor circa o ora . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]