Friptura de porc

de Micutza Luana in Porc, 4 Mai 2013 | 3039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 5 carnaciori de casa
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb sau rosu
  • sare , piper , delicat ,
  • o telina verde (coada)
  • 2 foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Carnea de porc se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava, de asemenea si carnatul. Se preasara pe rand condimentele, sarea, piperul, foile de dafin, vinul, uleiul, telina taiata bucati cat mai mari si usturoiul taiat rondele . 

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor circa o ora . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu robiola si carne la cuptor