Friptura de porc

de Micutza Luana in Porc, 4 Mai 2013 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 5 carnaciori de casa
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb sau rosu
  • sare , piper , delicat ,
  • o telina verde (coada)
  • 2 foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Carnea de porc se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava, de asemenea si carnatul. Se preasara pe rand condimentele, sarea, piperul, foile de dafin, vinul, uleiul, telina taiata bucati cat mai mari si usturoiul taiat rondele . 

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor circa o ora . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc