Friptura de porc cu ananas si cascaval

de marcela1979 in Porc, 16 Mai 2011 | 7701 vizualizari

 

Pentru iubitorii retetelor exotice.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • ananas rondele in compot 1 cutie
  • 3 rosii
  • 150 gr cascaval feliat
  • 150 gr cascaval razuit
  • condiment pentru porc kotany
  • busuioc kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ananas si cascaval:

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne.Se presara cu condiment pentru porc kotany si se lasa la frigider 0 jumatate de ora.Se scoate si se prajeste pe gratar sau in tigaia grill.Intr-o tava eu am pus hartie de copt,se aseaza feliile de carne prajita,se pune cascavalul felii peste,se pun rosiile felii,se presara busuioc,peste se pun rondelele de ananas scurse bine,si deasupra se pune cascaval razuit si se da la cuptor cca 0 jumatate de ora sa se gratineze.Cand e gata se mananca cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ananas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc inecat in vin