Friptura de porc cu cartofi prajiti

de VERONICA2607 in Porc, 14 Feb 2012 | 4015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 30 cm carnat de porc
  • 4 cartofi mai mari
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi prajiti:

  Cartofii se curata, se spala si se taie pentru prajit, se lasa la scurs si se prajesc.Carnatul se taie in 4  bucati iar carnea in 2. Se asezoneaza carnea cu sare si piper si se pune la cuptor pentru 30 minute, timp in care se mai intorc de pe o parte pe alta.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagra