Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

de Rahela Velicu in Porc, 8 Apr 2019 | 3786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu:

Curatam ceapa si o taiem julienne.

Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.

 Punem carnea intr-un vas, adaugam sosul de ceapa cu chimen, sare, piper si rosiile in suc propriu.

 Dam friptura de porc la cuptor pentru 1 ora. Intoarcem carnea din cand in cand si daca este nevoie, mai adauagam apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele