Friptura de porc cu sos de ceapa

de mimmi in Porc, 12 Mar 2011 | 7418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii carne de porc,
  • 2 cepe,
  • putin unt,
  • condiment pentru gratar,
  • foi dafin,
  • vin rosu,
  • usturoi,
  • ciuperci,
  • 1 lingura zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de ceapa:

Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adayga vin,apa si foi de dafin.

Se da la cuptor pana este aproape gata;pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.

Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.

Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.

Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie (Racituri de porc)