Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor

de marcela1979 in Porc, 24 Dec 2009 | 15600 vizualizari

Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor

 

in punga magica facuta

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • cartofi 1 kg
  • 1 punga magica pt friptura de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor:

Se taie carnea de porc in bucati si se pune in punga,se adauga cartofii curatati si taiati in 4 se adauga condimentele din punga knorr se leaga si se pune punga intr o tava ,se face niste gauri cu o scobitoare deasupra si se da la cuptorul incalzit timp de 70 de min.Cand e gata se scoate din cuptor,se desface punga cu grija la aburii fierbinti si se serveste.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai