Friptura de porc in punga Knorr

de alilianaa in Porc, 4 Ian 2014 | 4142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de carne de porc
  • condimente ( sare, cimbru, boia dulce de ardei)- aferente pungii
  • o lingurita unt
  • 3 graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr:

Carnea se spala, se portioneaza, se cresteaza. Se unge cu putin unt, se condimenteaza ( nu am folosit prea mult pentru a nu-i schimba in mod evident gustul), se introduce in punga. Se leaga punga cu  inelul sau. Se pune la cuptor si se lasa cca 1,30h. Se serveste cu diverse garnituri. Eu am ales ciuperci cu smantana.

Iese frageda si buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza