Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Dec 2014 | 2860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pulpa de porc
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper
  • salvie si maghiran
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha:

Feliile de carne se acopera cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie fierbinte, intr-un singur strat.

Se presara maghiran si salvie, apoi se adauga usturoiul taiat felii si vinul rosu. Se acopera si se lasa la gatit, la foc mic 20-30 de minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb