Friptura de porc la ceaun (scazuta)

de COSTEO in Porc, 12 Apr 2013 | 6792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de porc (macra)
  • 1 carnat casa
  • 6 cepe
  • 2 ardei grasi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • 1 cana vin
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la ceaun (scazuta):

Pulpa de porc se taie bucati potrivite si se pun in ceaun sa fiarba cu apa si sare.

Dupa ce da un clocot aruncam prima apa, punem apa iar, condimente granulate, sare si lasam la foc potrivit.

Intre timp tocam ceapa marunt si ardei si adaugam in ceaun, 3 linguri de bulion si catei de usturoi tocati marunt si lasam sa fiarba pana ce scade.

Lasam totul sa fiarba acoperit. Aproape de sfarsit adaugam cana de vin. Se serveste cu mamaliguta calda. Putem adauga si carnat de casa prajit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la ceaun (scazuta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere