Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Mitinita in Slow Cooker, 15 Ian 2016 | 5912 vizualizari

 

De cand am slow cooker-ul fac tot mai des la el friptura. Carnea iese atat de frageda, incat cade de pe os. Si se poate folosi chiar si cea mai ieftina bucata de carne, rezultatul e acelasi.
Astazi va aduc o delicioasa friptura cu afumatura.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg coaste afumate
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Se taie carnea in bucati de marime egala.

Coastele afumate se taie in bucati.

Se aseaza carnea si coastele in recipientul vasului de gatit si se adauga apa.

Se seteaza slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital pe 6 ore high sau 8 ore low.

Se serveste cu o garnitura sau cu mamaliga si muraturi sau salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot