Friptura de porc la tava

de Zamfira in Porc, 4 Ian 2014 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (ceafa de porc, cotlet de porc)
  • sare, piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu taieturi in x, ajuta la patrunderea carnii. Masam carnea cu sare, piper si cimbru uscat. Punem putin ulei in tava, asezam feliile de carne. Punem deasupra ceapa taiata rondele, ardeiul kapia, ardei gras si rosia. Stropim cu ulei si 200 ml apa. Punem tava in cuptorul incalzit la 200 C, timp de coacere 60 minute. Spre final punem usturoi pisat si vinul. Intoarcem feliile de carne la cate 20 minute.

TIPS-URI

1

servim cu mujdei de usturoi si salata de muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor