Friptura de porc pulpa si scarita cu bere

de babi5 in Porc, 14 Aug 2014 | 5488 vizualizari

 

O friptura buna si potrivita la orice garnitura.Eu o sa scriu cantitatea folosita de mine ca la sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa dezosata de porc
  • 1 kg scarita porc
  • 1 cutie bere
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc pulpa si scarita cu bere:

Carnea se spala si se portioneaza,apoi o asezam in tava, condimentam si saram apoi punem usturoiul uleiul si berea.

Acoperim cu folie de aluminiu si introducem  tava in cuptotul incins la 200 grade , din cind in cind scoatem tava si intoarcem carnea  apoi cind carnea este aproape gata luam folia si lasam sa se rumenrasca frumos pe ambele parti.

Friptura este gata pentru a fi servita.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

O friptura buna linga ori si ce fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc pulpa si scarita cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si vin la cuptor