Friptura de porc vietnamez

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 18 Dec 2014 | 8813 vizualizari

 

E mult mai sanatoasa carnea de porc vietnamez.Nu e asa grasa si nu contine colesterol.Porcii vietnamezi se tin foarte usor deoarece nu mananca mult si nu sunt pretentiosi la mancare.Un porc vietnamez ajunge la 70-80kg.Nu sunt foarte mari,dar sunt foarte rentabili.Pe langa carne,si din porcii vietnamezi se prepara aceleasi mezelui ca din porcii autohtoni.Preparatele din carnea de porc vietnamez sunt recomandate cardiacilor si diabeticilor.Asa ca sa vedem o reteta sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de porc,
  • 100ml vin rosu,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • chimen,
  • un pic de ulei,
  • 1 ceapa,
  • 10 cuisoare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc vietnamez:

Mai intai bucata de carne,intreaga, se prajeste un pic pe toate partile.Cand a capatat o crusta aurie se ia de pe foc si se pune intr-un vas cu care se va introduce la cuptor.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,coriandru,chimen macinat apoi se toarna vinul si uleiul deasupra.Se curata o ceapa si se taie in doua.In fiecare jumatate se introduc 4-5 cuisoare dupa care se pune langa carne.Se acopera totul cu un capac si se da la cuptor.Dupa o ora,se ia capacul si se mai lasa in cuptor.Din cand in cand carnea se unge cu sosul din tava.Dupa inca o ora carnea e gata si se poate scoate din cuptor.

Se serveste cu garnitura de legume sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc vietnamez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura combinata