Friptura de pui cu cartofi copti

de Alexandra Burz in Pui, 17 Ian 2016 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 500 gr cartofi
  • Sare
  • Piper cu portocale Deluxe
  • Patrunjel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi copti:

  • Curatam si spalam bine ciocanelele.
  • Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele.
  • Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute.
  • Servim calde cu diverse sosuri. Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]