Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 29 Apr 2011 | 6109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 1 cana sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii:

Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.

Spalam si cartofii si ii taiem felii.

Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.

Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.

Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit.

La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.

Servim cu salata de cruditati.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte