Friptura de pui la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 15 Dec 2018 | 2413 vizualizari

 

" Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 400 g iaurt simplu
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • oregano
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Amestecam iaurtul cu sarea,piperul, ardeiul boia, oregano si busuioc intr-un bol. Dam fiecare bucata de pui prin amestecul de iaurt.

Punem carnea intr-o punga de friptura si o prindem la capat.

Dam carnea pentru 1 h la frigider, apoi o dam la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 1 ora.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti punga pentru cuptor, puneti carnea direct in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

16.12.2018, 00:43

gaby_gabytza 1

16.12.2018, 07:54

BUUUuuun😍😍😍😍😍

Rahela Velicu 1

16.12.2018, 08:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui