Friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 23 Dec 2015 | 9250 vizualizari

 

Atat de simplu de preparat, dar atat de gustos!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rasol alb de vita
  • 4 linguri cu ulei
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chilli, busuioc si rozmarin, mix de piper (rosu, alb, verde)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Se asaza rasolul intr-un vas de yena.

Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata.

Se adauga in vas o cana cu apa si se da la cuptor, la o temperatura de 180 de grade pentru o ora jumatate (in functie de cum se doreste a fi textura rasolului).

Se serveste cald! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]