Friptura de vita cu sos de hrean

de Sabina in Vita, 15 Mai 2009 | 14022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • hrean tocat marunt (sau pasta de hrean)
  • cartofi
  • o ceasca de apa
  • ardei iute
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu sos de hrean:

Carnea de vita de fierbe bine bine, separat se fierb si cartofii. Pentru sosul de hrean, stingem o lingura de faina in uleiul de masline, adaugam apa si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba si spre final adaugam hreanul. Luam de pe foc si punem smantana. Adaugam sosul peste carne si cartofi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]