Friptura de vitel cu fasole verde

de mihaelar63 in Vita, 2 Mar 2020 | 3508 vizualizari

 

 Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu carnea eram indecisa, doream o salata. Totusi m-am gandit ca o mancare calda ar fi mai apreciata in sezonul acesta rece .
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne vitel fiarta -de casa
  • 500 gr fasole verde frantuzeasca-congelata
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura pasta de ardei kapia cu telina -de casa
  • 1/2 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita pudra ghimbir
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
  • sare
  • rosii cherry pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu fasole verde:

  1. Carnea fiarta de vitel se feliaza.
  2. Ceapa si usturoiul  se curata se toaca marunt.
  3. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt.
  4. Adaugati boiaua, pasta de kapia si amestecati. Sarati usor.
  5. Turnati o cana de apa si puneti feliile de vitel in sosul format.
  6. Lasati carnea sa se inabuse la foc mic pana a scazut lichidul in exces.
  7. Condimentati cu piper si ghimbir. Amestecati.
  8. Fasolea verde fiarta se soteaza in putin unt amestecat cu usturoi tocat.
  9. La servit amestecati fasolea cu patrunjel verde tocat.
  10. Serviti feliile de vitel insotite de garnitura de fasole verde si rosii cherry.

                                Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

La fel se poate gati si carne de pui sau porc fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.03.2020, 19:49

Bun, gustos, satios, exact ce trebuie!

dantes 1

09.03.2020, 10:30

Buna!

deyutzky 1

15.03.2020, 01:34

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]