Friptura de vitel cu legume

de Rahela Velicu in Vita, 20 Aug 2021 | 2990 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vitel
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 200 g masline fara samburi
  • sare
  • ardei boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

 

Mai intai taiem cubulete carnea de vitel si o prajim in ulei incins.

Scoatem carnea prajita din ulei, mai scurgem si din ulei o parte astfel incat sa ramana foarte putin pe fundul tigaii. Adaugam ceapa tocata julien si ciupercile curatate si feliate. Le lasam pana cand incep sa se rumeneasca.

Adaugam peste ciuperci si carnea prajita, adaugam o cana de apa si acoperim tigaia. Lasam la fiert 30 de minute.

 Adaugam ardeiul capia taiat julienne, sare si ardei boia dulce. Acoperim si mai lasam inca 20 e minute la fiert. Mai adaugam o cana de apa daca este nevoie.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul fripturii, adaugam maslinele si patrunjelul verde tocat marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita cu legume