Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

de sandytza in Porc, 5 Iun 2009 | 17799 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc afumat
  • 300 gr carnaciori afumati
  • 2 linguri untura de porc
  • 1 ceapa
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori:

Se pune untura la topit

Se adauga ceapa taiata marunt

Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii

Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea.

Se lasa la fiert pana cand carnea este bine fiarta si apa a scazut mai bine de jumatate. Se serveste cu garnitura de cus cus sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]