Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2014 | 6436 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca o asa fripturision de pe masa de Revelion....Porcarii cat cuprinde,afumate si proaspete,unite in sfanta tava de la cuptor.....

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc afumata
  • muschi de porc afumat
  • carnati de porc afumati
  • ceafa de porc proaspata
  • pulpa de porc proaspata
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cati se aseaza la masa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete:

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la cuptor cca 2 ore la foc domol.Cand sunt gata trebuiesc sa fie rumene dar nu uscate,suculente.Se servesc cu orice fel de garnitura si acritura.Sa aveti pofta,peste vreo 2 saptamani,ca acum toata lumea geme....

TIPS-URI

1

de preferat ca toate ingredientele sa fie de la porcul pregatit acasa,afumat ca la mama acasa....eu asa le-am avut...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa porc dulce-acrisoara