Friptura picanta si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 21 Oct 2012 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 5-6 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente: curry, busuioc, praf de chili, busuioc, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura picanta si cartofi crocanti:

Spalam pulpele de pui (le crestam putin pentru a se patrunde mai usor la coacere, dar si pentru a patrunde aromele mult mai bine in carne), le condimentam si presaram cu mult usturoi pisat. Lasam pulpele la macerat 1-2 ore. Curatam si spalam cartofii, ii taiem in patru si presaram putin din condimentele de la carne, adaugam sare si piper. Carnea impreuna cu cartofii ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau ii punem intr-o punga pentru copt. Timp de coacere: cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocos la tava cu cartofi aromati