FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 6715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de pui
  • piept de pui
  • muschi file porc
  • slanina
  • cartofi
  • condimente: oregano, busuioc, piper (alb, rosu, negru), rozmarin
  • usturoi
  • vin rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FRIPTURA *TIGANEASCA*:

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui - dezosate)

Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar. 

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in cubulete. Ii asezam pe o tava, tapetata cu hartie cerata, adaugam sare si rozmarin. 

Cand cartofii sunt aproape gata, luam carnea de pe gratar, asezam feliile peste cartofi, adaugam usturoi pisat si un paharel de vin rosu. Il mai lasam 10 minute la cuptor.

Se poate servi cu sos de maioneza si hrean, mujdei, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA *TIGANEASCA*" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fripturica de pui cu sos aromat