''Fripturica'' de bureti vineciori

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 8 Iun 2013 | 6764 vizualizari

 

E o vorba '' ca ciupercile dupa ploaie''...si a tot plouat,asa ca au crescut ciupercile-n padure.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bureti vineciori
  • 2 lingurite de ''10 legume in bucate''
  • piper
  • marar
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Fripturica'' de bureti vineciori:

Se spala buretii de impuritati se taie in bucati mai mari,se aseaza intr-un vas de yena,se adauga un pic de sare,piper ulei si o cana cu apa si se dau la cuptor.Dupa cca 25 min se adauga si linguritele de legume si se mai lasa 30 min la foc domol.La final se adauga marar tocat.

TIPS-URI

1

in cazul in care apa a scazut prea mult se mai adauga...

Daca ti-a placut reteta noastra "''Fripturica'' de bureti vineciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu ceapa si marar