Frittata cu legume

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2012 | 5442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 6 linguri faina,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci ,
  • 1 ardei ,
  • masline,
  • 1/2 dovlecel,
  • 2 linguri smantana,
  • sare,piper,
  • ierburi provensale,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu legume:

Legumele se spala,se curata si se taie marunt/cubulete. Daca vreti puteti cali legumele impreuna intr-o lingura de ulei,eu le-am pus direct crude. Batem ouale cu telul,adaugam sare,piper,ierburi provensale dupa gust. Adaugam smantana si faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase. Adaugam legumele si amestecam cu o lingura. Compozitia de mai sus o turnam intr-o forma de yena unsa cu putin ulei sau intr-o tava pe hartie de copt. Dam frittata la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumeneste frumos . Se pot adauga si alte legume,iar inainte sa o dati la cuptor pe deasupra se poate razali cascaval. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]