Fulgi de cocos raw

de adnia in Vegan / Raw vegan, 4 Ian 2013 | 5735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Asadar, avem nevoie de:
  • - fulgi de cocos
  • -tarate de psyllium (1-2 lingurite)
  • -faina de migdale
  • -faina de orez (optional)
  • -putina miere
  • -arome (optional)
  • -puuuutin lapte de cocos (cateva picaturi--eu l-am facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos raw:

Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca "meandrele", i.e. sa lege aluatul). Apoi se mai framanta putin (daca e cazul) cu faina de orez sau migdale, se intinde foaie subtire, apoi se dau la cuptor cca 10 min, sau, dupa caz, se aseaza in tavile deshidratorului si se lasa acolo cca 1,5 ore, pana se usuca bine.

Sunt extraordinar de gustosi , sanatosi si se pot lua in pachetele la scoala sau la serviciu. Unde mai pui ca arata fenonemal pe o farfurioara pe masa...si fac ravagii printre invitati! Sunt naturali si nu contin conservant, deci sunt perfecti pt. copii.

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca nu aveti deshidrator, se pot coace pur si simplu in cuptor pt. cateva minute (3-4). Atentie insa, se ard f. repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos raw" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate