Fundite cu sos de rosii si ton

de aziz in Farfalle, 17 Dec 2010 | 8765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste de care doriti
  • o cutie ton
  • o ceapa micuta
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • sare piper
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sos de rosii si ton:

se pun la fiert pastele in apa fierbinte cu o jum de lingurita sare si putin ulei.intre timp facem sosul:taiam ceapa f fin si o punem la prajit in putin ulei cind devine sticloasa adaugam pasta de tomate pe care in preala bil am amestecat-o cu o cana de apa calda.adaugam sarre, piper,oregano si la urma se adauga menta proaspata puteti adauga si busuioc eu nu am avut acum.cind pastelesint fierte l-e scurgem de apa si punem peste sosul cu ton lasam sa dea un clocot impreuna si servim calde.se poate adauga o fulguiala de parmezan .pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sos de rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Farfalle quatro formaggi