Fursecuri bicolore

de Bya Ralu in Dulciuri, 25 Dec 2015 | 3369 vizualizari

 

Am gasit reteta pe internet, nu mai stiu unde ca eu le salvez si cand imi amintesc le prepar :))) sunt bune ;)

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 120 g zahar
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 1/2 plic de praf de copt
  • un praf de sare
  • ciocolata pentru topit
  • ornamente dr Oetker
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri bicolore:

Untul se taie bucati si se amesteca bine cu zaharul (Se framanta).

Faina se amesteca cu praful de copt, praful de sare si oul.

Se framanta amestecul de faina si amestecul de zahar cu unt.

Se intinde aluatul pe un blat de masa, se fac forme de inele si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptor pentru 10 minute.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Fiecare fursec de baga in ciocolata topita si deasupra se presara ornamente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat de baza pentru tarte dulci