Fursecuri cu alune si crema de ciocolata

de rodicaspring in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 2859 vizualizari

 

Preferatele mele sint fursecurile cu migdale si alune umplute cu crema.

 

INGREDIENTE

  • 220 g unt
  • 350 g faina
  • 220 g alune macinate
  • 120 g. zahar pudra
  • 2 oua
  • Crema:
  • o ciocolata 200 g topita cu putina frisca, pe bain marie, iar cind e rece se adauga 250 g unt si rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu alune si crema de ciocolata:

Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga  si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite.

Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece.

Crema se face din amestecul de ciocolata topita, cind e rece se amesteca cu unt si rom, apoi se umple fursecurile.

Eu am colorat  putin unt cu vanilie si am facut si o alta culoare de crema, dupa dorinta, de ciocolata alba topita in loc de ciocolata lapte topita.

Se orneaza dup preferinte.Sint foarte fragede si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu alune si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rodicaspring 1

17.12.2015, 22:37

chiar foarte bune, multumesc

Adele 1

20.12.2015, 14:24

Bune

rodicaspring 1

21.12.2015, 20:28

Sarbatori Fericite tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta