Fursecuri cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 19 Ian 2016 | 4927 vizualizari

 

Delicioase, se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 70 g amidon
  • 1 pachet praf de copt
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g nuci macinate
  • un praf de sare
  • vanilie
  • 300 g ciocolata neagra
  • 4-5 linguri frisca lichida
Portii: 100
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul la temperatura camerei pana se elimina apa.Se adauga zaharul si galbenusurile mixand pana se obtine o crema,apoi nuca macinata amestecand usor.

Separat se amesteca faina,amidonul,sarea si praful de copt.Se amesteca cele doua compozitii , adaugand si vanilia.Se framanta un aluat moale, care se da la rece o jumatate de ora.

Se formeaza bilute, se tavalesc prin zahar si se aseaza in tava in care am pus hartie de copt.Fiecare biluta se preseaza cu degetul pentru a face o adancitura. Se introduc in cuptorul incins 12-15 minute pana se rumenesc usor.

Dupa ce se scot de la cuptor se mai apasa adancitura.

Topim ciocolata cu frisca lichida si umplem fiecare adancitura.Decoram fiecare fursec cu firicele de ciocolata.

TIPS-URI

1

Ciocolata se poate topi cu 4-5 linguri de ulei.

2

Atentie cand se preseaza se sfarama foarte usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Dulciuri cu Georgiana 1

20.01.2016, 10:45

Multumesc Dia!

Gherca Daniela 1

20.01.2016, 12:11

super bune!

Dulciuri cu Georgiana 1

20.01.2016, 20:50

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Uscatele