Delicioase si mult mai sanatoase decat variantele din comert... va invit sa le probati!
Din aceasta cantitate ne iese o tava de fursecuri (tava cuptorului).
Untul in feliem si-l lasam sa se inmoaie putin, adaugam mierea, untul de cocos, oul, faina, fulgii de ovaz, praful de copt, vanilia, semintele pe rand, cateva merisoare (o lingura), amestecam si omogenizam aluatul, care va ramane destul de lipicios.
Tapetam tava cuptorului cu hartia pergament si punem fulgi de ovaz intr-un vas largut.
Formam bilute si le tavalim prin fulgii de ovaz, apoi le asezam in tava, adaugam ce mai dorim( ciocolata, goji, etc...) si coacem fursecurile timp de 15 minute la 200 de grade.
Inainte sa le mutam din tava, le lasam sa se raceasca altfel se vor sfarama. Pentru a le muta pe platou ne folosim de o spatula.
Minunate!
1
Daca nu va place crusta crocanta a fursecurilor renuntati sa-i mai tavaliti prin fulgii de ovaz