Reteta am luat-o de la Timea,am adaugat in plus merisoare,foarte bune au fost! multumesc de reteta>:D
Intr-un bol se mixeaza zaharul tos,zaharul vanilat si margarina.
Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza,se pune esenta de lamaie,zeama de lamaie si coaja de lamaie,iar la final se pune praful de copt amestecat cu faina.
Se amesteca bine toate ingredientele si se da la frigider minim 2 ore(eu l-am lasat peste noapte)
Se presara deasupra merisoarele uscate,cu o lingura luam cate putin aluat il punem peste zaharul tos si zarul pudra si formam bile si pe punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
(Se lasa spatiu intre ele).
Se da tava la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 15 minute.
Se scot din cuptor se pudreaza cu putin zahar pudra,se lasa sa se raceasca,dupa care se depoziteaza in cutii de metal.
1
Aluatul e putin lipicios.
2
Au iesit mai gigant pentru ca am pus un plic de praf de copt(nu am fost atenta) si am facut bilutete prea mari