Fursecuri cu portocale

de epurasha2bb in Prajituri, 14 Mar 2011 | 6042 vizualizari

 

niste fursecuri minunate cu gust si miros de portocale si de nuca de cocos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt nesarat
  • 1 lingura crema de lapte cu extract de nuca de cocos
  • 1 lingurita coaja razuita de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala mare
  • 5 linguri zahar
  • aprox 200 g faina plus cateva linguri pt.masa de lucru unde framantam
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Se amesteca intai toate ingredientele cu exceptia fainii si apoi se adauga si faina treptat , framantand cu mana pana obtinem un aluat de consistenta plastilinei.

Se incinge cuptorul si se fac mici bilute pe care le tuguiem la un capat sau inimioare sau forme spirale cu spritul, cum va place, in diverse modele. Se coc in tava cu hartie de copt sau in tavite de silicon.

Aluatul crud are o culoare galbuie, dar copt este albicios si nu trebuie lasat sa se innegreasca, este sufcient sa lasati pana se intaresc putin. Nevand agent de crestere ele nu se umfla, ci se coc frumos exact in forma in care doriti. Eu am copt in tavite de silicon la foc mediu spre mare si se fac foarte repede. Sunt absolut deliciose, se topesc in gura !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]