Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

de marieta in Prajituri, 30 Noi 2011 | 9253 vizualizari

 

bune si tin mult timp

 

INGREDIENTE

  • 300g faina de buna calitate,
  • 100g zahar,
  • 200g unt,
  • 1 ou,
  • o priza sare,
  • 1 vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt (Butterplätzchen):

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba sau neagra si cu bombonele colorate. Se pastreaza in cutie cu capac.

TIPS-URI

1

sunt foarte fragede trebuie lucrat cu atentie!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]