Fursecuri cu zmeura

de katty in Dulciuri, 22 Dec 2015 | 3500 vizualizari

 

Daca va place zmeura si vreti niste fursecuri crocante si aromate puteti incerca(asta daca a-ti fost harnice si aveti prin congelator niste zmeura)

 

INGREDIENTE

    • 210 gr faina
    • 1/2 lingurita bicarbonat
    • un praf de sare
    • 110 gr unt la temperatura camerei
    • 160 gr zahar brun
    • 1 plic zahar vanilat
    • 1 ou
    • 100 gr zmeura
    • fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu zmeura:

 Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si oul pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si un praf de sare.Punem zmeura si amestecam usor cu o spatula sa nu o strivim.
Cu 2 linguri punem intr-o tava pe hartie de copt gramajoare de aluat, lasand intre ele loc suficient pentru a creste. Presaram deasupra fulgii de migdale si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

23.12.2015, 08:40

CameliaR 1

23.12.2015, 10:42

Yamiii, ce imi plac!

Rocsi 1

23.12.2015, 20:14

Mmmm....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pere cu sos de ciocolata