Fursecuri din faina de migdale

de Maria24 in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 6973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina de migdale (sau migdale macinate)
  • 1/4 lgta bicarbonat de sodiu
  • 45 ml sirop de artar (sau miere, sirop agave etc.)
  • 2 lg ulei
  • scortisoara
  • esenta vanilie
  • esenta migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din faina de migdale:

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide. Se amesteca bine. Se pun gramajoare cu lingura in tava tapetata cu hartie de copt (eu le-am format in mana, dar e cam lipicoasa compozitia) si se aplatizeaza. Mie mi-au iesit 10 fursecuri, dar voi le puteti face mai mici. Se coc in cuptorul preincalzit la 150 grade C timp de 15-20 minute (dupa vreo 10 minute uitati-va la ele pentru ca au tendinta de a se arde dedesubt).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din faina de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulourakia Chiotika ( biscuiti din insula Chios)