Fursecuri fragede

de lia maria in Prajituri, 12 Ian 2011 | 10732 vizualizari

 

Sant delicioase simple sau lipide cate doua cu gem sau crema de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 600g faina
  • 1 praf de copt
  • 250g zahar
  • 2 galbenusuri de ou
  • 250g iaurt
  • 200g margarina
  • 1 zahar vanilat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat. Intr-un bol , mixam untul cu zaharul, pana devine crema, adaugam galbenusele, iaurtul si amestecul de faina, omogenizam totul bine.

Obtinem un aluat lipicios pe care-l punem intr-o folie si-l dam la rece pentru cel putin 30’. Scoatem coca si formam un sul, din care taiem rondele pe care le modelam mingiute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina.

Le coacem cam 15-20’ la foc moderat. Le consumam ca atare sau decorate dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu caramel si mascarpone