Fursecuri pufoase cu scortisoara

de Retete cu Margareta Cismasiu in Prajituri, 17 Mai 2015 | 4553 vizualizari

 

Minunate aceste fursecuri moi, pufoase, aromate. Sunt delicioase langa o cafea sau o cana cu lapte cald, dar merg si asa, ca desert datorita glazurii de ciocolata cu care sunt acoperite.

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 800gr faina,
  • 300gr zahar,
  • 3 ling ulei,
  • un varf bicarbonat,
  • un pic de scortisoara,
  • 300ml lapte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pufoase cu scortisoara:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat.

Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine. Dupa ce s-a framantat bine aluatul, se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cu forma sau cu un pahar rondele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Fursecurile vor creste frumos si vor fi pufoase.Dupa ce s-au racit,se face o glazura din 100g ciocolata menaj si 50ml lapte, cu care se glazureaza fursecurile.

Se pot servi si simple.

TIPS-URI

1

Se pot pastra mai multe zile in cutie de tabla inchisa.Daca raman afara,se intaresc putin desupra,dar mijlocul ramane la fel de pufos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pufoase cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri inimioare