Fursecuri spritate cu portocale

de anca_rm in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 2921 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi placut celor care le-au primit 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 100 gr zahar pudra sau 80 gr Green Sugar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja de la o portocala
  • 100 ml suc suc de portocala
  • 5 gr praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate cu portocale:

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.

 Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale .

Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

 Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu urda