Fusilli cu bilute de carne tocata

de deliciousflavours in Fusilli, 5 Dec 2011 | 4846 vizualizari

 

Aceste paste delicioase by Mitinita isi asteapta cam de multisor randul, dar iata ca a sosit momentul sa fie pregatite :)

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr fusilli
  • 250-300 gr carne tocata
  • 1 ou 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi pisat
  • 3-4 linguri pesmet
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 500 ml pasta rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute (optional)
  • busuioc  
  • oregano  
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.

In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.

La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.

Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.

Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

05.12.2011, 23:16

ce buneee

deliciousflavours 1

06.12.2011, 09:00

va multumesc frumos!

mena29 1

06.12.2011, 11:57

buna, mancarca ta

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bilute de carne tocata