Fusilli cu creveti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 11 Dec 2013 | 6351 vizualizari

 

Paste de calitate + fructe de mare= succes garantat . O masa eleganta cu timp de preparare rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fusilli longhi -500 gr
  • 10 buc surimi
  • 500 gr creveti
  • 2 ardei -culori diferite
  • 1 buc praz
  • 5 catei ustroi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar mic vin alb
  • patunjel verde
  • piper alb
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu creveti:

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile.

Spalati, curatati si taiati julien legumele .

Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt .

Adaugati fructele de mare , sarati, piparati si caliti impreuna 2 minute.

In momentul in care crevetii incep sa se faca rozalii puneti vinul .

Amestecati in acelasi vas cu fusilli scursi de apa .

Serviti preparatul cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati de vinul alb, demi-sec. Daca aveti la masa femei mai tinere , vinul poate fi si demi-dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit