Fusilli cu sunca

de lacralacry in Fusilli, 24 Mai 2014 | 5094 vizualizari

 

Atunci cand esti in criza de timp dupa o zi plina de munca, aceste paste sunt binevenite. Se prepara pentru intreaga familie, rapid si usor!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli;
  • 200 g sunca presata;
  • 1 conserva de rosii pasate;
  • 5 catei de usturoi;
  • 100 gr cascaval ras;
  • sare , piper, oregano si busuioc, dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sunca:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din conserva se pun peste sunculita cand acesta este rumenita usor. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie  acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade putin sosul si ajunge la consistenta dorita. In timp ce  fierbe, se  condimenteza cu sare si piper si se asezoneaza cu putin oregano si busuioc. Pastele fierte se aseaza pe un tacam. Peste se pune carne cu sosul si cascavalul ras.

TIPS-URI

1

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor