Galuste de faina cu patrunjel si usturoi

de Anett in Paste, 2 Apr 2017 | 2995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 2 lunguri ulei de masline
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 gr ceapa prajita
  • sare piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de faina cu patrunjel si usturoi:

In primul rand, punem apa la fiert, adaugam sare. 

Pisam usturoiul si tocam patrunjelul. Punem faina intr-un bol, introducem usturoiul si patrunjelul si amestecam bine. Facem o gaura in mijloc si adaugam oule. Amestecam si adaugam cate o lingura de apa, treptat. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nu prea moale.

In apa clocotita, introducem galustele pe care le formam cu o lingurita umezita in apa fierbinte. Apoi, reducem focul pe mediu. Cand galustele incep sa iasa pe suprafata apei, fierbem pentru 2-3 minute, apoi le scoatem si le strecuram bine.

Turnam ulei de masline si le amestecam. Razuim cascaval peste galuste si presarim cu ceapa prajita.

TIPS-URI

1

Cand scoatem galustele, se pot clati cu apa rece ca sa nu lipeasca impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de faina cu patrunjel si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vita