Galuste imperiale

de Dya Daniela Andrei in Supe, 18 Iun 2013 | 4129 vizualizari

 

Astazi le-am preparat pentru prima data si tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu le-am incercat mai demult!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g cascaval
  • un praf de sare
  • 100 gr gris pentru galuste
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri cu ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Ouale batute spuma cu un praf de sare, le amestecam cu cascavalul ras si cu untul moale. Adaugam apoi faina si grisul si omogenizam totul. Compozitia formata o turnam intr-o tava unsa cu putin ulei (2 linguri) si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand s-a copt, taiem in formele dorite. Se folosesc cu succes la supe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste de gris