Garnitura de artofi evantai

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2015 | 14479 vizualizari

 

Un deliciu la ceas de seara!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti ca marime
  • 350 g muschi file afumat
  • 300 g cascaval Delaco DeSenvis
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de artofi evantai:

Curatam si spalam bine cartofii si ii crestam usor astfel incat partea de jos sa ramana intacta. Rumenim putin muschiul file pentru un plus de aroma si taiem fasii. Impletim frumos fasiile de muschi printre crestaturiile cartofiilor. Asezonam cu sare, piper, cimbru si boia de ardei. Radem cascaval deasupra.

Intr-o tava de yena punem ulei de masline si aranjam frumos cartofii in ea. Dam la buptor pentru 50-60 minute. Decoram si servim calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui boiaua de ardei dulce cu cea iute.

2

Daca va place gustul mai picant puteti adauga ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de artofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui