Garnitura de orez sarbesc

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 82504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 orez
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • sare, piper
  • patrunjel
  • 1 morcov
  • bulion
  • 1 carnacior afumat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de orez sarbesc:

Se toaca ceapa si se caleste usor in ulei incins.

Se pun apoi ardeii cubulete, orezul si morcovul tocat. Lasam 5 minute pe foc.

Se pune totul intr-un vas termorezistent, se asaza deasupra felii de carnacior usor prajite, se acopera cu 600 ml apa sau supa de legume si dam la cuptor.

Se lasa pana ce orezul absoarbe tot lichidul si este fiert. La sfarsit punem putin bulion desfacut cu apa intr-o cana, sare si piper dupa gust, turnam peste orez si mai lasam 5 minute.

Se decoreaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza