Gem de caise

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 6692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de caise
  • 1 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala si se curata de samburi,

-le tai in doua si adaug zahar peste ele , le pun la fiert ;cand este aproape gata adaug zeama de la o lamaie si-l mai fierb 20 min.

-cand este gata gemul pun in borcane 

mie mi-au iesit 7 borcane de 400 ml si un borcan de 800 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zarzare