Gem de caise

de Angelina_Elena in Dulceata / Gem, 2 Aug 2013 | 3195 vizualizari

COMENTARII (30)

- Andreea - 1

02.08.2013, 19:42

Ce prezentare frumoasa

T I M E A 1

02.08.2013, 19:42

ce mult imi place gemul de caise

Ela68 1

02.08.2013, 19:47

foarte bun si aromat

Merisor 1

02.08.2013, 19:47

Am facut anul asta de doua ori si cred ca deja un sfert este mancat

babi5 1

02.08.2013, 19:53

Wooow !!ce bine arata ii simt aroma

MotanLaOale 1

02.08.2013, 19:59

bun bun

Bya Ralu 1

02.08.2013, 20:25

bun

Constelatialeu 1

02.08.2013, 21:21

Rocsi 1

02.08.2013, 21:24

Foarte bun. Bravo harnicuta

roxana_simona 1

02.08.2013, 21:30

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:48

Multumesc Caroline!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:48

Timea, si mie imi place foarte mult!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:49

Ela

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:49

Meri, ce harnicuta ai fost! La cat de bun e cred si eu!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Multumesc Babi!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Motanel

alilianaa 1

02.08.2013, 21:50

imi place mult..

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Bya

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Cleme

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Multumesc Rocsi!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 21:50

Roxana

Valclaudia 1

02.08.2013, 21:53

vreau si eu sa gust minunatia asta!

Anamaria Cook 1

02.08.2013, 21:53

ohhh daaaa imi placee!!!

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 22:22

Claudia

Angelina_Elena 1

02.08.2013, 22:23

Anamariahttp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise