Gem de caise

de dantes in Dulceata / Gem, 22 Iul 2016 | 3708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 Kg caise
  • 1,5 Kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Spalam bine caisele le scoatem samburii si le blenduim sau le dam prin masina de tocat carne.Adaugam sucul de la o lamaie si le punem la fiert,cand incep sa clocoteasca adaugam zaharul si le lasam sa fiarba amestecand in continuu pana cand sunt gata.                              

Pentru a testa daca e gata, punem o picatura din gem pe o farfurioara, iar daca picatura nu curge, atunci gemul este facut.

Turnam gemul fierbinte in borcane, punem capacele si le rasturnam cu gura in jos si le lasam asa pana cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise – Multicooker